Keblinger

Keblinger

Maydays Festival 2016
"Ελεύθεροι λαοί σε ελεύθερες χώρες"

Δελτίο Τύπου Maydays 2012

01 Ιουνίου 2012
“Με τους λαούς στο προσκήνιο, υπάρχει διέξοδος”






Το 5o φεστιβάλ Maydays είναι γεγονός. Στις 22 και 23 Ιούνη στο πάρκο Γεωργιάδη θα φιλοξενηθεί το φεστιβάλ “Maydays Delayed 2012” που διοργανώνει η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας για 5η συνεχόμενη χρονιά, με κεντρικό τίτλο «Με τους λαούς στο προσκήνιο, υπάρχει διέξοδος».

Το φεστιβάλ Maydays έχει καθιερωθεί γιατί αποτελεί το μοναδικό πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός τέτοιο επιπέδου στο νησί και πλέον αποτελεί θεσμό για ολόκληρη την Κρήτη. Τα προηγούμενα χρόνια το πρόγραμμα περιελάμβανε πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως συζητήσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικά μονόπρακτα, θέατρο σκιών, προβολές ντοκιμαντέρ, συναυλίες κλπ. Ονόματα όπως ο Ψαραντώνης, οι Cabaret Balkan και οι Imam Baildi έχουν περάσει από την μουσική σκηνή του φεστιβάλ.

Το φετινό φεστιβάλ θα έχει θεματικές ενότητες που θα αφορούν τόσο στα κινήματα και στις αντιστάσεις που έχουν αναπτυχθεί στην χωρά μας τα τελευταία δυο χρόνια που ζούμε στη λαίλαπα του μνημονίου, όσο και στις διεθνείς αντιστάσεις που ξετυλίγονται στην Ευρώπη και την Μεσόγειο.
Θα παρευρεθούν προσωπικότητες και κινήματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης. Καθώς και από τις χώρες της “Αραβικής Άνοιξης”, που με τη δράση τους στιγμάτισαν τις σημαντικότερες αντιστάσεις την περίοδο αυτή.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες τόσο από την Κρήτη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και με άλλα δρώμενα.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Η οργανωτική επιτροπή του Maydays
Ηράκλειο 1 Ιουνίου 2012
Επικοινωνία:
Γιώργος: 6945762745
Αντώνης: 6942052685
    Facebook Page: Maydays Festival

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 

Επικοινωνία

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Popular Posts

Copyright © Maydays Festival All Rights Reserved • Design by Dzignine
best suv audi suv infiniti suv